OVER NOVIT 

Communicatietechnologie en digitale gegevensbewaring bieden u ongetwijfeld grote voordelen, maar er hangen ook risico's aan vast. Weet u zeker dat u de enige bent die bij de informatie van uw klanten kan? Zijn uw wachtwoorden sterk genoeg? Heeft u een goede backupvoorziening? Werkt u thuis en onderweg ook echt veilig? Wie komt u helpen in geval van technische storingen?

Novit beschikt over meer dan 10 jaar ervaring met ICT-dienstverlening voor bedrijven. Novit concentreert zich op ICT voor KMO's (+10 VTE's). Is ICT voor u maar iets abstracts? Weet u niet waar te beginnen? Dan kunnen wij u helpen om uw informaticavoorzieningen op punt te stellen.

Novit maakt er een erezaak van om uw ICT-problemen niet louter op te lossen, maar ook echt voor u klaar te staan. Zo is de continuïteit van uw dienstverlening ook onze zorg. Laat uw netwerk of computer het 's avonds laat of in het weekend afweten? Dan komen wij indien gewenst onmiddellijk en persoonlijk langs. Bovendien houden wij spontaan in het oog of u niet te veel betaalt aan uw providers en staan duurzame, toekomstgerichte oplossingen bij ons steeds voorop. Omdat wij niet-merkgebonden werken en kiezen voor een persoonlijke aanpak met veel ruimte voor overleg, kunnen wij onze diensten ook volledig aanpassen aan uw specifieke noden.

Hebt u vragen voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Vriendelijke groeten,

Koen Diels

Zaakvoerder