HOSTING & WEBDESIGN 

Uw website, 24/7 onze zorg

Een website is een van de belangrijkste uithangborden die een bedrijf kan hebben. Online zijn en blijven is dus de boodschap. Want of het nu gaat om een digitaal visitekaartje of een heuse webshop: u loopt geld mis telkens uw website niet beschikbaar is.

Tijd is geld voor uw bedrijf, en dat weet Novit als geen ander. Wij waken dan ook dag en nacht over de website van onze klanten, 24/7.

Hoe werkt het?

Novit begeleidt u van A tot Z met een maximum aan support. Als u nog geen domeinnaam hebt, registreren wij die graag voor u bij de nodige instanties. Daarna maken we ruimte voor u vrij op een van onze servers (of huurt u desgewenst uw eigen server) en zetten we uw website online.

Al onze servers staan opgesteld in een professionele dataruimte en worden extra beschermd door onze firewall. Als u uw mails via onze server laat toekomen, scant onze firewall ze bovendien op virussen, malware en spam.

Omdat wij onze servers 24/24 monitoren, kunnen wij bij problemen onmiddellijk in actie treden. En dat doen we ook, ongeacht het tijdstip.

Gratis mailpakket

Kent u Zimbra al? Deze gratis professionele mailomgeving is beschikbaar voor al onze hostingklanten en zorgt ervoor dat u altijd en overal aan uw e-mails kunt. U kunt er ook gedeelde agenda's, out-of-office berichten en automatische forwards mee instellen, mailboxen delen met collega's, …

Heeft u nog geen website?

Heeft uw bedrijf nog geen website of is uw website toe aan een opfrisbeurt? Neem dan gerust contact met ons op! Onze in-house webdesigner en copywriter denken met u mee om tot een moderne website te komen die volledig past bij uw bedrijf.

Wil u graag een eigen professioneel mailadres, maar heeft u geen nood aan een website? Dat kan perfect! Onze medewerkers helpen u graag verder via info@novit.be of +32 15 80 43 21.